bedrijfsnaam Maklore
maklore - homepaginacoachingworkshopslezingenMathilde Klomberg Reijrinkvisieinteresse

Workshops

  • Een kleurrijke dag
  • Droomdag
  • Droomgroepen
  • Mandala tekenen

Een dagje uit in een ontspannen sfeer en leren werken met kleuren! U leert meer over de eigenschappen van kleur en tekent in de ochtend uw eigen mandala, een ingekleurde cirkel van uw leven op dat moment. U hoeft niet te kunnen tekenen. Heerlijk, hè? De gemaakte mandala ga ik met u bespreken.
Deze heerlijke dag is inclusief een kleurrijke lunch met voor elk wat wils. De middag wordt gevuld met een opdracht, die aansluit bij wat er in de ochtend is ontstaan of in overleg met u.
Er kan deelgenomen worden door zelf samengestelde groepjes (4 tot 6 personen), vrienden, vriendinnen, collega's, familieleden of buren.
Aan het einde van de dag gaat u verrijkt en gekleurd naar huis. Het is ook mogelijk een dagdeel hiervan te combineren me andere activiteiten. Belt u vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.
De locatie is afhankelijk van de grootte van de groep en uw wensen.

Wilt u liever een dagdeel, neem dan contact op.

Duur: 10:00 tot 16:30 uur
Tarief: € 75
Locatie: Nobelstraat 25 A, Borculo, of elders op afspraak


Dromen zijn geen bedrog! Maak dromen waar!

In een droomworkshop gaat u in een groepje tot 6 personen aan het werk met uw eigen droom. Het is daarom belangrijk dat u een droom heeft opgeschreven en meebrengt. Liefst een droom die u kort daarvoor heeft gedroomd.

Met verschillende methodieken van droominterpretatie gaan we aan de slag om te ontdekken, wat uw droom u duidelijk wil maken. Beelden, kleuren en symbolen die in de droom naar voren komen worden uitgewerkt. Ik zal hierbij ook veel achtergrond informatie verstrekken over droomsymbolen, tekens, signalen en kleuren.

Ik geef je zeker tips om zelf verder aan het werk te kunnen gaan met uw dromen.

Wilt u liever een dagdeel, neem dan contact op.

Duur: van 10:00 tot 16:30 uur
Tarief: € 75 p.p.
Locatie: Nobelstraat 25A Borculo

In een droomgroep worden dromen besproken vanuit verschillende invalshoeken. Het doel is om duidelijkheid te krijgen over de inhoud van jouw dromen en bij te dragen aan jouw zelfontwikkeling. De dromen die zich afspelen in het nachtleven geven ons zoveel informatie die we in het dagelijks leven kunnen gebruiken.
Dromen in een groep vertellen geeft niet alleen meer zelfinzicht; er ontstaat ook gemeenschapszin en vooroordelen(meestal over jezelf) worden afgebroken. Het delen van je dromen met anderen is verrijkend, verrassend en verbindend. Het proces van (creatief) werken met je dromen kan door allerlei oefeningen. Als droomcoach bied ik deze zodanig aan, dat je hier thuis ook mee aan de slag kunt.

Voor wie?

Een droomgroep is er voor een ieder die het leuk lijkt om actief en creatief te kijken naar de zin en betekenis van zijn/haar dromen. Samen kijken we naar je droom. Door het stellen van gerichte vragen (Waar bevind je je? Welke personen komen er in voor?) kun je meer duidelijkheid krijgen over je droom. Het is niet noodzakelijk om een actief ‘droomleven’ te hebben.
Elk voor- en najaar start er een groep die vier keer per serie bij elkaar komen om samen te werken aan hun dromen. De groepsgrootte is ongeveer vier/ vijf.

Voor data of meer informatie: mail naar mklomberg@planet.nl
Tijd: vrijdagmorgen van 10:00 tot 12:30 uur
Prijs: €99 voor vier bijeenkomsten, incl. koffie, thee en de laatste bijeenkomst de lunch.
Waar: Nobelstraat 25A Borculo.

Intuïtief inkleuren van een cirkel om het onbewuste bewust te maken. Het is een verhelderende manier om verborgen patronen zichtbaar te maken.

Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met de betekenis van lijnenspel, vormen, verdelingen en kleur binnen de ruimte van de cirkel, de mandala. Door de inleidende meditatie, spontane tekenoefeningen en tekenspel kunt u erachter komen hoe u op dit moment in het leven staat. Deze opgedane wijsheid kunt u in het dagelijks leven gebruiken om steviger en bewuster in het leven te staan.

Duur: 3 avonden van 19.30 tot 22.00 uur
Tarief: €65
Locatie Nobelstraat 25 A, Borculo


geelgeelgeel