bedrijfsnaam Maklore
maklore - homepaginacoachingworkshopslezingenmathildevisieinteresse

Mathilde

Als een kind dat opgroeide op het platteland heb ik van mijn vader geleerd ook andere talenten te ontwikkelen. naast het leren op school. Ben heel mijn leven al dol op kleuren. Als vijftienjarige kocht ik een boekje: welke kleur ben jij? Een eerste aanzet tot mijn kleurenontwikkeling.

Na jaren als docent / coach / locatieleider en zorgcoördinator in vele vormen van het onderwijs gewerkt te hebben, ben ik ook gaan werken met de kracht en de mogelijkheden van kleuren en dromen. Door een tweejarige kleuropleiding en meerdere specialisaties heb ik zelf ervaren hoe de helende werking van kleuren mij ondersteunt in het ontwikkelingsproces.

Na het volgen van de Jaartraining Droomcoach en het bestuderen van droomliteratuur, ben ik gestart met het integreren van droomcoaching in mijn praktijk.

Kleuren en dromen zijn voortdurend mijn belangrijke raadgevers. Vooral in sommige perioden waarin ik het leven als een zoektocht ging ervaren werden mijn dromen mijn richtingaanwijzers. Een dikke rij boeken gevuld met eigen dromen prijkt in mijn kast.

Als een rode draad loopt het inspireren, enthousiasmeren en stimuleren van mensen, jong en oud, door mijn leven. Ik ondersteun mensen bij de zoektocht naar antwoorden op hulpvragen en deel mijn kennis graag met anderen.

Elk mens heeft talenten. Het is de kunst van het leven om ze te ontdekken. Ik help u daar graag bij.